Husk håndværkerfradraget!

Udnyt dit håndværkerfradrag for 2015 og 2016 i samarbejde med Solbyg Isolering ApS

Autoriseret isolatør

ISOLATORLOGO
Vi er autoriseret isolatører for ICELL

Loftisolering i Aalborg og Hjørring – efterisolering af loft

– Skru ned for varmeregningen med loftisolering

Er dit hus fra før 1980, så er der mange penge at spare på varmeregningen med efterisolering af loftet. Foruden de økonomiske fordele med tilbagebetaling på få år, så er loftisolering samtidig afgørende for et godt og sundt indeklima. Er jeres nuværende loft isoleret med 100mm isolering, som er standard i ældre huse, så anbefaler vi at få efterisoleret med en isoleringstykkelse på min. 350mm, for at opnå en mærkbar besparelse på varmeforbruget. Kontakt Solbyg Isolering på tlf. 40 33 39 75 og få en erfaren isolatørs vurdering af jeres nuværende loftisolering.

Loftisolering i Aalborg & Hjørring

 • Inspektion af nuværende loftisolering/-konstruktion
 • Vurdering af behov og materialevalg
 • Udlægning af ny og forbedret isolering
 • Isolering af loft er en simpel og ligetil arbejdsopgave med mærkbare resultater indenfor varmetab og energioptimering. Hos Solbyg Isolering sørger vi for at skabe optimal temperaturudligning og alt efter behov, så kan vi tilbyde øget lydisolering, så I kan mærke en forskel på alt fra varme, lyd og indeklima.

  Renovering eller ny loftisolering?

  Er du i tvivl om, hvorvidt den nuværende loftisolering kan genbruges eller om I vil opleve størst effekt ved komplet udskiftning, så kontakt Solbyg Isolering og få en erfaren fagmands vurdering. I det omfang det er muligt, så genbruger vi allerede eksisterende isolering som er intakt og funktionelt som fundament for efterisoleringen. Det reducerer omkostningerne, så I både sparer penge på materialer og mandetimer.

  Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer til vores isoleringsopgaver og til loftisolering anbefaler vi oftest papiruld, da materialet fordeles effektivt ved eventuelle hulrum og utætheder ved spær, udsugning mm. Valget af materialer afhænger dog af loftets nuværende tilstand samt jeres behov.

  Uanset husets loft- og tagkonstruktion, så sørger vi for at bibeholde eller skabe optimal ventilation på loftet, da det er en afgørende forudsætning for isoleringens formål samt indeklimaet.

  Kontakt Solbyg Isolering

  Er du interesseret i at høre mere om loftisolering og hvordan det kan bidrage til energioptimeringen i jeres hjem, så kontakt Solbyg Isolering på tlf. 40 33 39 75 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren isolatør i Nordjylland. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at hjælpe jer videre.

  BRUG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

  – Giv os dine oplysninger og vi kontakter dig indenfor 48 timer!

  © 2015 SOLBYG ISOLERING APS V/JENS CHR. V. NIELSEN | MEJSEVEJ 61 | 9700 BRØNDERSLEV | TLF: 4033 3975 | EMAIL: JENSCHR@SOLBYG.DK