Husk håndværkerfradraget!

Udnyt dit håndværkerfradrag for 2015 og 2016 i samarbejde med Solbyg Isolering ApS

Autoriseret isolatør

ISOLATORLOGO
Vi er autoriseret isolatører for ICELL

Isolering af hulmur i Aalborg & Hjørring

– tætte hulmure og tætte aftaler

Isolering af hulmur er en af de mest effektive måder at reducere husets energiforbrug og dermed husstandens samlede varmeforbrug. Så selvom udførelsen af hulmursisolering er simpelt og ligetil,  så vil det færdige resultat have betydelige forbedringer på energiomkostninger og varmetabet. Man vil kunne opleve energibesparelser på op til 20-25 pct. samt reduceret støjniveau alene ved isolering af hulmur. Kontakt Solbyg Isolering på tlf. 40 33 39 75 og få hjælp og rådgivning til din næste energioptimering.

Hulmursisolering Aalborg og Hjørring

    • Små huller bores i fugerne
    • Papiruld blæses ind mellem for- og bagmur
    • Spartling af huller

Hulmursisolering efterlader ingen eller begrænset spor på bygningen og efter endt arbejde kan du ikke se, men kun mærke forskellen. Vi behandler altid vores kunders hjem som var det vores eget, så I får lige præcis den service som I fortjener – og vi kan stå inde for.

Hos Solbyg Isolering udfører vi hulmurs- og loftisolering for private husejere, virksomheder samt i samarbejde med arkitekter og boligrådgivere i hele Nordjylland. Vores erfarne håndværkere rådgiver og hjælper med alt fra mindre isolerings- og renoveringsopgaver til komplette isoleringsløsninger, hvor bygninger energioptimeres fra top til bund og inderst til yderst. Vores ekspertise og know-how er din garanti for et stykke solidt, nordjysk håndværk, som får kvalitet og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Billig hulmursisolering med papiruld/polystyren granulat

Hos Solbyg Isolering foretrækker vi at anvende papiruld som isoleringsmateriale til hulmure. Papiruld er specielt velegnet til hulmure, da materialet fordeler sig fint og kompakt i hele hulrummet, så der ikke forårsages kuldebroer eller øvrige utætheder. Selvom vi foretrækker og anbefaler papiruld, så vælger vi altid materiale ud fra bygningens og hulmurens tilstand og konstruktion. På den måde er I garanteret den bedst mulige løsning ud fra de behov og udfordringer, som kendertegner jeres bygning.

Kontakt Solbyg Isolering

Er du interesseret i at høre mere om hulmursisolering og hvordan det kan bidrage til energioptimeringen i jeres hjem, så kontakt Solbyg Isolering på tlf. 40 33 39 75 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren isolatør i Nordjylland. Vi lever af tilfredse kunder og glæder os til at hjælpe jer videre.

Hulmursisolering i Nordjylland

Med base i 9700 Brønderslev så udfører Solbyg Isolering opgaver indenfor hulmursisolering i hele Nordjylland. Vi har allerede hjulpet en række tilfredse kunder i alt fra Aalborg, Hjørring, Hjallerup, Hirtshals, Frederikshavn, Skagen, Sæby, Dronninglund, Østervrå, Aars til Aabybro og en række øvrige nordjyske byer.

BRUG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

– Giv os dine oplysninger og vi kontakter dig indenfor 48 timer!

© 2015 SOLBYG ISOLERING APS V/JENS CHR. V. NIELSEN | MEJSEVEJ 61 | 9700 BRØNDERSLEV | TLF: 4033 3975 | EMAIL: JENSCHR@SOLBYG.DK